T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
DİYARBAKIR / KOCAKÖY - Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk Anadolu İmam Hatip Lisesi

1-7 MART DEPREM HAFTASI DEPREM TATBİKATI OKULUMUZDA GERÇEKLEŞTİ.

HEDEF 2024 YKS KURSUMUZUN TANITIM BROŞÜR VE AFİŞLERİ

Ekm

Hedef YKS 2024 veli tanıtım toplantımız gerçekleşti. Hedef 2024 yks veli bilgilendirme toplantımız yks kordinatörümüz  ve okul rehber öğretmenimiz Yusuf DEMİR'in okulumuz konferans salonunda yaptığı bilgilendirme  semineri ile başladı. tüm öğrencilerimize hayırlı olsun.

Ekm

Okulumuzda haftasonları gerçekleştirilen dyk kursları çerçevesinde Hazır Bulunuşluk Sınavını gerçekleştirdik. DYK kurslarımızın verimli geçmesi noktasında emeği geçen herkese teşşekür ederiz. Kursumuz 12. sınıf düzeyinde 27 ve 11. sınıf düzeyin 18  öğrenci ile devam etmekte olup öğrenci katılım sayımız sürekli artmaktadır.

May

Okulumuz rehberlik servisi tarafından ülkemizde ve ilimizde yaygınlığı artan uyuşturucu madde kullanımı nedeniyle farkındalık arttırma çalışmaları kapsamında okulumuz öğretmenlerine "Madde Bağımlılığı Farkındalık Semineri" düzenlenmiştir.

May

Kocaköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün detekleri ile okulumuz yeni kütüphanesine kavuşmuştur.

May

Okulumuzda Destekleme ve Yetiştirme Kursu açılmıştır.

May

12. sınıf öğrencilerimizin sınav motivasyonlarını arttırmak ve öğrencilerimizde üniversite bilincini geliştimek amacıyla Dicle Üniversitesine gezi düzenlenmiştir.